torsdag 15. oktober 2009

HØSTFEST 2009

Referat og informasjon til medlemmer og foresatte i Nordlys 4H


GODT JOBBA alle sammen! Vi fikk lagd utrolig mye flott. Nå kan vi bare glede oss til adventskafeen i november. Takk til de voksne som stilte opp, pizzabakerne og til Kristin for den flotte kaka vi fikk på lørdag.

HØSTEFESTEN nærmer seg:
Høstfesten er 24.oktober kl 13:00 i kantina på Nordreisa Videregående skole. Vi møtes dagen før (fredag) kl 18:00 for å ordne med utstillingene, dekke bord og gjøre klart for høstfest. Lørdag møter alle medlemmer kl. 12:00. ALLE må gjøre klart utstillingene fredag, da oppgavene vil bli forhåndsvurdert fredag kveld.

Husk at høstfesten er høydepunktet i 4H året. Det er en høytidelig dag hvor vi pynter oss litt ekstra. Oppgaveutstillingene bør ha en plakat med bilder og tekst som gir oversikt over det arbeidet du har gjort. Oppgaven skal selvsagt ligge på utstillingsbordet sammen med gjenstander osv som beskriver det oppgaven inneholder. De som dyr som oppgave, må huske på at alt av utstyr som skal stilles ut må være rent og fri for dyrehår/ støv grunnet hensyn til de som har allergi. Medlemmene og foresatte har selv ansvar for oppgavearbeidet, men dersom det er noen som har behov for bistand fra oss rådgivere, stiller vi opp.


PROGRAM for høstfest 24.10.2009:

13:00: Gjestene ankommer
- salg fra kiosk
- gjestene ser på utstillingene

ca 13:30: Offisiell åpning av høstfesten
- tildeling av 4H merker
- Medlemmene gjør 4H løftet
- Allsang, s. ___ i sangboka, nr. ___
- Åresalg

Høstfesten avsluttes ca kl 15:00

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar